Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Punajuurikakku

Punajuurikakku

Arvio: 0/5

Punajuuri ja suklaa on ällistyttävän maukas yhdistelmä!

Kasvimaani on suoratoimituspalvelu, jolla saat Apetit-sopimusviljelijöiden kasviksia kotiovellesi. Lue lisää > Kasvimaani-palvelusta.

Valmistusaika: Yli 1 tunti
8 annosta
Lakto-ovovegetaarinen
Sisältää kananmunaa

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

125 gvehnäjauhoja
100 gsokeria
40 gkaakaojauhetta
1 tlleivinjauhetta
3kananmunaa
1 tlsuolaa
450 gkeitettyä punajuurta
100 gtummaa suklaata
1 1/2 dlApetit-rypsiöljyä
 
Vuokaan:
voita tai leivontamargariinia
 
Ganache:
150 gtummaa suklaata
4 rklvaahterasiirappia
1 rklApetit-rypsiöljyä
50 mlmantelimaitoa
 
Päälle:
1/2 dlApetit Kotimainen Puolukka
minttua

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Lämmitä uuni 180-asteiseksi. Voitele kakkuvuoka (halkaisija 18 cm). Sekoita jauhot, sokeri, kaakaojauhe ja leivinjauhe. Vaahdota kananmunat ja suola. Soseuta punajuuri tehosekoittimessa. Sulata suklaa. Sekoita keskenään suklaa, punajuuri sekä kasviöljy. Nostele joukkoon kuiva-aineseos ja lopuksi munavaahto. Kaada taikina vuokaan ja paista noin 45 min. Anna jäähtyä vuoassa. Sulata suklaa ganachiin. Lisää vaahterasiirappi, kasviöljy sekä mantelimaito. Sekoita kunnes kuorrute saa kauniin kiillon. Valuta kuorrutteesta ohita raitoja kakulle. Ripottele päälle puolukat ja mintunlehdet.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000