Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Portobellopihvit

Portobellopihvit

Arvio: 0/5
Suurista sienistä ja vihreästä kastikkeesta saat juhlavan vegeaterian. Marinoitujen sienien tummiin sävyihin sopii vaniljasoijajuomalla pehmennetty perunamuusi.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton
Vegaani

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

4 suurta portobelloa
3 rklNEITO™ -rypsiöljy Paahdettu sipuli
 
Marinadi:
¾ dl tummaa balsamicoa
¾ dl Neito™ Sitruuna rypsiöljyä
1 tl kuminaa morttelissa hienonnettuna
1 tlmustapippuria
1 tlpaprikajauhetta
3 kynttä valkosipulia
 
Chimichurri-kastike avocadolla:
 
2 ruukkua lehtipersiljaa
4 palaaApetit Kotimainen Pinaattia
3 valkosipulinkynttä
2 limetin mehu
1 tl jauhettua kuminaa
¼ tl cayennepippuria
1 tl suolaa
1 dl Neito™ Sitruuna rypsiöljyä
2 avocadoa kuutioituna
 
Tarjoiluun:
1 prk (350 g)Apetit Perinteinen perunamuusi
1,5 dlvaniljalla maustettua soijajuomaa
1 tlsuolaa
1 dlApetit Kotimainen Puolukkaa

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita marinadi. Puhdista sienet harjaamalla niistä mahdollinen lika pois. Marinoi sieniä puoli tuntia.

Sekoita kastike ja kuutioi joukkoon avocadot juuri ennen tarjoilua.

Paista sienet maustetussa kasviöljyssä pannulla. Tarjoa avocadolla viimeistellyn chimichurrin kanssa. Valmista tarjolle perunamuusi pakkauksen ohjein, mutta käytä nesteenä vaniljaista soijajuomaa ja täsmää suolapitoisuus mieleiseksi.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000