Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Porsaan filee sinappi-sipulikuorrutettuna

Porsaan filee sinappi-sipulikuorrutettuna

Arvio: 5/5
Kotimaisista uunijuureksista ja porsaan fileestä saat helposti herkullisen ja näyttävä tarjottavan viikonloppuun ja juhlaan.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
6 annosta
Laktoositon
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (750 g) Apetit Peruna & Uunijuureksia
1 tlsuolaa
2 tltimjamia
800 g porsaan ulkofileetä
¼ tl mustapippuria
1 rkl laktoositonta margariinia tai voita
1 rkl Neito™ Rypsiöljyä
2 rkl sinappia
1 dl paahdettua sipulirouhetta
1 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kaada juuressekoitus uunivuokaan, mausta suolalla (1 tl) sekä timjamilla (1 tl) ja kypsennä pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta porsaan filee suolalla ja mustapippurilla. Kuumenna rasva ja kasviöljy paistinpannulla ja paista lihan pinta nopeasti kauniin ruskeaksi. Nosta filee uunivuokaan ja paina lihaan paistolämpömittari. Kypsennä 140-asteisessa uunissa mehukkaan kypsäksi, kunnes sisälämpö on 68 astetta.

Sivele kypsän fileen pintaan sinappi ja ripottele päälle persiljaa sekä sipulia. Leikkaa filee siivuiksi ja tarjoile juuresten kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000