Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Porkkanasosekeitto fetajuuston ja ruiskrutonkien kera

Porkkanasosekeitto fetajuuston ja ruiskrutonkien kera

Arvio: 4/5
Apetit Kotimainen Porkkanasosekeitto voidaan tarjota rapeiden ruiskrutonkien kanssa.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Laktovegetaarinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

Ruiskrutongit:
4 viipaletta ruisleipää tai härkäpapurouheseosta
1 rklNeito Rypsiöljyä™
2/3 murskattua valkosipulinkynttä
 
Keitto:
2 pkt (à 400 g) Apetit Kotimainen Porkkanasosekeittoa
100 g fetajuustoa

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Leikkaa ruisleipäviipaleet pieniksi kuutioiksi. Kuumenna rypsiöljy paistinpannussa. Lisää valkosipuli ja ruisleipäkuutiot. Paista, kunnes ruisleipäkuutiot ovat rapeita. Voit korvata leivän härkäpapurouheella.

Kuumenna osittain sulanut tai jäinen keitto kiehuvan kuumaksi kattilassa miedolla lämmöllä. Sekoita välillä. Annostele keitto tarjolle. Murenna fetajuusto joukkoon ja ripottele ruiskrutongit pinnalle.

Vinkki: Voit käyttää itse tehtyjen ruiskrutonkien sijaan valmiita rukiisia leipätikkuja (esim. Ripsejä).

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000