Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Porkkanaletut

Porkkanaletut

Arvio: 4/5
Isät kokkaa -keittokirjan (Gozy Publishing, 2016) kirjailijat Joonas Hämäläinen ja Serko Rantanen suosivat simppeliä kotiruokaa.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Vähälaktoosinen
Lakto-ovovegetaarinen
Sisältää kananmunaa

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 ps (á 250 g) Apetit Kotimainen Porkkanaa
1/2 ps (á 200 g)Apetit Kotimainen Sipulia
1 rklNEITO™ -rypsiöljyä
2kananmunaa
2 dl kermaa
2 dlkasvislientä
35 gvoita
3 dlruisjauhoja
50 gsulatettua voita
1 tlsuolaa

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna tilkka rypsiöljyä paistinpannulla ja paista porkkanat ja sipuli siinä kuumiksi.

Siirrä kasvikset tehosekoittimeen. Lisää kananmunat, kerma ja kasvisliemi ja aja pulssitoiminnolla krouviksi seokseksi (ei ihan pyreeksi).

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000