Resepti
Porkkana-aprikoosi tuorepuuro eli bircher-mysli
Arvio: 3.1 / 5
Porkkana-aprikoosi raakapuuro eli bircher-mysli on terveellinen aamupala.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
1 | dl | Apetit Pikkuporkkanaa kypsänä |
1 | dl | kuivattuja aprikooseja |
2 | dl | kaurahiutaleita |
1 | rkl | mantelijauhetta |
0,5 | tl | kanelia |
1 | omena | |
2,5 | dl | omenatuoremehua |
1 | dl | maustamatonta jogurttia |
1 | dl | suomalaisia pakastemustikoita |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
1 | tl | tyrnijauhetta |
1 | rkl | juoksevaa hunajaa |
Valmistusohjeet
1. Hienonna porkkana ja aprikoosit leikkuulaudalla terävällä veitsellä. Siirrä porkkana-aprikoosihakkelus kulhoon tai kannelliseen rasiaan. Lisää joukkoon loput ainekset banaania ja hunajaa lukuun ottamatta. Peitä kannella tai tuorekelmulla ja anna tekeytyä kylmässä aamuun.
2. Viipaloi aamulla tuorepuuron joukkoon mustikat ja herkuttele hunajan kera.