Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Pippuripihviwokki

Pippuripihviwokki

Arvio: 0/5
Herkullisen tulinen pippuroitu liha sopii erinomaisesti wokkiin.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Laktoositon
Maidoton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

Marinadi
3/4 dl soijakastiketta
¾ dl vettä
1 tl riisiviini- tai valkoviinietikkaa
1 tl maissitärkkelystä
reilusti mustapippuria
3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
 
300 gnaudan lihaa (marmorifilee, ulkofilee, sisäpaisti)
2 rkl Neito™ Rypsiöljyä
1/2 ps (100 g) Apetit Pikkuporkkanat
1/2 ps (100 g) Apetit Herne-maissi-paprika
1/2 ps (100 g) Apetit Kotimainen Sipulikuutio
1 tölkki (140 g)vesikastanjoita
Tarjoiluun
inkiväärimurskaa
seesaminsiemeniä
munanuudelia tai riisiä
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Leikkaa liha ohuen ohuiksi viipaleiksi marinadiin. Anna marinoitua 15 minuuttia.

Paahda tarjoiluun käytettäviä seesaminsiemeniä hetki kuumalla pannulla ilman rasvaa. Siirrä lautaselle.

Kuumenna wokkipannulla loraus kasviöljyä. Nosta lihaviipaleet marinadista wokkipannulle ja paista kypsiksi, noin 5 minuuttia. Siirrä liha pannulta lautaselle.

Lorauta pannulle rypsiöljyä ja wokkaa kasviksia siinä 5-10 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä. Lisää joukkoon marinadikulhoon jäänyt liemi, liha ja valkosipuli. Kiehauta ja kuumenna, kunnes liha on kuumaa.

Viimeistele kevätsipulilla, inkivääritahnalla ja seesaminsiemenillä. Tarjoa pakkauksen ohjeen mukaisesti valmistetun munanuudelin kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000