Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Pinaattiset katesämpylät

Pinaattiset katesämpylät

Arvio: 0/5
Tee taikina ajoissa jääkaappiin ja paista kuumat sämpylät juhla-aterialle.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
12 kpl
Laktoositon
Maidoton
Vegaani

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 dl Apetit Kotimainen Pinaattia
3 dl vettä
1 ps (11 g) kuivahiivaa
2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 l vehnäjauhoja
2 rkl Apetit-rypsiöljyä
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sulata pinaatti mikroaaltouunissa.

Mittaa ainekset yleiskoneen kulhoon ja vaivaa huolella kimmoisaksi taikinaksi.

Peitä kulho tuorekelmulla ja anna taikinan kohota huoneenlämmössä puoli tuntia.

Muotoile taikinasta 12 isoa, useampi pieni tai pikkuruisia sämpylöitä. Huomioi koko paistoajassa! Kohota uunipellillä ja paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Vinkki! Voit pitää taikinan jääkaapissa ja paistaa siitä kahden päivän sisällä ohuita leipäsiä paistinpannulla miedolla lämmöllä ilman rasvaa. Tai pyöritä taikina sämpylöiksi, kohota ja paista.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000