Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Pinaattimuhennos luomupinaatista

Pinaattimuhennos luomupinaatista

Arvio: 0/5
Vaalea kala, miedon makea palsternakka ja mehevä pinaattimuhennos on ruoka, joka sopii arkeen ja juhlaan ja maistuu lapsillekin. Halutessasi voit valmistaa tämän ruuan Apetit Kotimainen Luomu Pinaatista.
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
4 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 rkl voita
3 rkl vehnäjauhoja
3 dl maitoa
½ ps (à 150 g) Apetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia
¾ tl suolaa
1 tl muskottipähkinää
 
Tarjoiluun:
1 rkl Apetit-rypsiöljyä
3 palsternakkaa
500 g vaaleaa kalaa, esim. turskaa

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sulata voi pinnoitetussa kattilassa. Sekoita joukkoon vehnäjauho ja kypsennä seosta keskilämmöllä, kunnes seos sakenee. Älä ruskista seosta.

Nosta kattila liedeltä ja lisää joukkoon osa maidosta. Sekoita vispilällä. Lisää loppu maito ja keitä seosta hiljalleen viitisen minuuttia sitä samalla puulastalla sekoitellen.

Sulata joukkoon pinaatti ja kuumenna. Lisää mausteet ja tarjoa paistetun kalan, keitettyjen kananmunien ja kypsien palsternakkojen kanssa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000