Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Pinaatti-valkosipulivoi

Pinaatti-valkosipulivoi

Arvio: 0/5
Tätä monikäyttöistä voita saisi olla aina jääkaapissa.
Valmistusaika: alle ½ tuntia

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

3 palaa Apetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia
50 gvoita huoneenlämpöisenä
3 valkosipulin kynttä
Tarjoiluun:
sormisuolaa
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sulata pinaatti mikroaaltouunissa ja anna sen temperoitua huoneenlämpöiseksi. Sekoita joukkoon voi. Kuori ja silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Käytä levitteenä leivillä tai tee reilumpi annos, leikkaa viiltoja leipään ja täytä leipä pinaatti-valkosipulivoilla ja ihanasti sulavalla juustolla. Sopii myös kypsän pastan joukkoon lisättäväksi.

Levitteeseen ei tarvitse lisätä suolaa. Sen voi halutessaan lisätä sormisuolana ruokailtaessa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000