Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Pinaatti-valkosipulileipä

Pinaatti-valkosipulileipä

Arvio: 4/5
Pinaatti-valkosipulileipä on näyttävä ja herkullinen. Täytteeseen voit ripauttaa pellavansiemeniä ja auringonkukkansiemeniä. Tämä herkku onnistuu myös keskilämmöllä grillissä tai savustuspöntössä.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
12 annosta
Laktovegetaarinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

8 palaa Apetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia
200 gvoita huoneenlämpöisenä
8 valkosipulin kynttä
Tarjoiluun:
1 ranskanleipä tai vaalea vuokaleipä
Maasdamer edam -juustoa tai pehmeää, kotimaista kermajuustoa
 
Tarjoiluun:
Apetit Savulohisalaattia

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sulata pinaatti mikroaaltouunissa ja anna sen jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Sekoita joukkoon voi. Kuori ja silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Leikkaa leipään viiltoja ja täytä ne pinaatti-valkosipulivoilla ja paksuhkoilla juustosiivuilla. Kääräise folioon ja kuumenna leipää 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.

Vinkki! Voit kuumentaa täytetyn leivän ilman foliota mikroaaltouunissa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000