Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Pinaatti-ricotta-lohivuoka

Pinaatti-ricotta-lohivuoka

Arvio: 3/5
Juuston ja lohen maukas liitto helpossa muodossa.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta
Vähälaktoosinen
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 1/2 ps (à 200 g) Apetit Kotimainen Pinaattia
2 prk (à 250 g)ricotta-juustoa
1 ps (750 g)Apetit Uunivalmiit Juustokermaperunat
2 rs (à 300 g)Apetit Kirjolohisuikaleita
puolikasvihreä paprika
 
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sulata pinaatti. Sekoita keskenään pinaatti ja juusto. Kaada seos uunivuokaan.

Viipaloi lohi ja jaa se tasaisesti vuokaan pinaatti-juustoseoksen päälle. Pilko joukkoon vihreää paprikaa. Kaada päällimmäiseksi kermaperunat ja kypsennä 225 °C:ssa 50-60 minuuttia.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000