Resepti

Pinaatti-ricotta-lohivuoka

Arvio: 3.4 / 5

Juuston ja lohen maukas liitto helpossa muodossa.

Valmistusaika: Yli 60 min.

Gluteeniton
Pinaatti-ricotta-lohivuoka

Ainekset

1,5pssApetit Kotimainen Pinaattia (à 200 g)
2prkricotta-juustoa (à 250 g)
1pssApetit Uunivalmiit Juustokermaperunat (à 750 g)
2rskirjolohisuikaleita (à 300 g)
0,5vihreä paprika

Valmistusohjeet

1. Sulata pinaatti. Sekoita keskenään pinaatti ja juusto. Kaada seos uunivuokaan.

2. Viipaloi lohi ja jaa se tasaisesti vuokaan pinaatti-juustoseoksen päälle. Pilko joukkoon vihreää paprikaa. Kaada päällimmäiseksi kermaperunat ja kypsennä 225 °C:ssa 50-60 minuuttia.