Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Pestolla maustettuja maalaiskasviksia ja pastaa

Pestolla maustettuja maalaiskasviksia ja pastaa

Arvio: 5/5
Maalaishenkistä kasvispastaa valkosipulivivahtein.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta
Laktoositon
Laktovegetaarinen
Sisältää pähkinää

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 annosta pastaa
4 rkl pestoa
 
1 rkl Neito Rypsiöljyä™
1 rasia herkkusieniä paloiteltuna
1 ps Apetit Maalaiskasviksia

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi pois ja sekoita pestokastike kuumaan pastaan.

Laita kuumalle pannulle tilkka kasviöljyä, herkkusienet ja paista sekoitellen muutama minuutti. Lisää jäiset Maalaiskasvikset ja jatka paistamista noin 5 minuuttia.

Yhdistä pestolla maustettu pasta ja kasvispaistos, sekoita hyvin. Mausta makusi mukaan suolalla ja pippurilla.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000