Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Pestokala ja Muurikka-kasvikset BBQ

Pestokala ja Muurikka-kasvikset BBQ

Arvio: 2/5
Pesto maistuu mahtavalta kalafileiden välissä, Muurikka BBQ -kasvisten kera.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Laktoositon
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

600 g vaaleita nahattomia kalafileitä, esim. kuhaa tai siikaa
1 dl pestoa
8 viipaletta pekonia tai ilmakuivattua kinkkua
cocktailtikkuja
3 rklNeito Rypsiöljyä™
1 ps (500 g) Apetit BBQ Muurikka-kasviksia
Lisäksi:
1sitruuna lohkoina
kourallinenbasilikaa
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Paloittele kalafileet siten, että saat 8 palaa. Mausta kalapalat pestolla, pane kaksi palaa vastakkain ja kääräise ympärille pekonia tai ilmakuivattua kinkkua. Kiinnitä cocktailtikuilla. Grillaa kalapaketteja muutama minuutti molemmilta puolilta. Kuumenna samalla tilkka kasviöljyä muurikassa ja paista kasvikset kauniin ruskeiksi ja kypsiksi. Poista cocktailtikut. Tarjoa kala Muurikka-kasvisten ja sitruunalohkojen kanssa. Koristele yrteillä.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000