Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Perunarieskat

Perunarieskat

Arvio: 4/5
Tuore leipä maistuu aina. Nämä rieskat valmistuvat nopeasti Apetit Perunamuusista.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Maidoton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 prk (350 g) Apetit Perunamuusia (Perinteinen tai Yrttinen)
1 muna
1 dl kaurahiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
 
Tarjoiluun:
2 rs (à 210 g)Apetit Savulohisalaattia

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Valmista Apetit Perunamuusi purkin ohjeen mukaan. Lisää pehmeään jäähtyneeseen perunasoseeseen suola, muna, kaurahiutaleet ja jauhot. Sekoita puuhaarukalla. Levitä taikina jauhotetun käden avulla pieniksi rieskoiksi leivinpaperin päälle. Rieskat saavat olla n. ½ cm:n paksuisia. Pistele ja paista uunissa 225 asteessa 15–20 minuuttia. Tarjoile heti kuumana voin ja salaatin kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000