Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Peruna-palsternakkavuoka

Peruna-palsternakkavuoka

Arvio: 5/5
Tästä ei juhliinkin sopivan ruuan valmistaminen helpotu! Tarvitset vain peruna-juuressekoitusta, ruoanvalmistuskermaa ja ripauksen suolaa.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
6 annosta
Vähälaktoosinen
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (1 kg) Apetit Kotimainen Peruna-sipulisekoitusta
1 palsternakka
4 dl ruokakermaa
2 tl suolaa
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kaada uunivuokaan jäinen peruna-sipulisekoitus. Kuori ja raasta joukkoon palsternakka. Sekoita suola ruokakermaan ja jaa vuokaan kasvisseoksen päälle. Paista uunissa 225 °C:ssa noin 1 tunti. Anna vetäytyä 10 minuuttia ennen syömistä.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000