Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Peruna-jauhelihamunakas

Peruna-jauhelihamunakas

Arvio: 3/5
Helppo munakas valmistuu nopeasti vaikka lounaaksi ja pitää nälkää pitkään.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Vähälaktoosinen
Gluteeniton
Sisältää kananmunaa

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 rklApetit-rypsiöljyä
300 g jauhelihaa
1 ps (500 g) Apetit Kotimainen Peruna-sipulisekoitusta
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
4 kananmunaa
1 dl maitoa
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Ruskista jauheliha kasviöljyssä isossa paistinpannussa. Lisää jäinen peruna-purjosekoitus ja paista välillä sekoittaen noin 10 minuuttia. Mausta. Pienennä lämpö pannun alta. Vatkaa munat ja maito sekaisin ja valuta liha-perunasekoituksen joukkoon. Älä sekoita. Anna munaseoksen hyytyä, mieluiten kannen alla, noin 5 minuuttia

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000