Resepti

Peruna-jauhelihalaatikko

Arvio: 3.7 / 5

Simppeli, uunissa valmistuvat ateria kermaperunoista ja jauhelihasta tai vaihtoehtoisesti punajuuresta ja jauhelihasta.

Valmistusaika: Yli 60 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Peruna-jauhelihalaatikko

Ainekset

1dlApetit Kotimainen Sipulikuutioita
1pssApetit Kotimainen Kermaperunoita (à 750g)
400gjauhelihaa
1,5tlsuolaa
3tlmustapippurirouhetta
Apetit-rypsiöljyä

Valmistusohjeet

1. Kuullota sipulia hetki paistinpannussa kasviöljyssä.

2. Lisää jauheliha ja ruskista. Ota pannu pois levyltä ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

3. Voitele uunivuoka kasviöljyllä ja levitä pohjalle 1/2 pussia perunoita. Levitä seuraavaksi kerrokseksi sipuli-jauhelihaseos ja päällimmäiseksi loput perunat. Paista uunissa 225 asteessa n. tunti.

4. Vinkki! Tämä ruoka on maukasta myös Apetit Kotimainen Punajuurigratiinista valmistettuna.