Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Pekoniin kääräisty lohi

Pekoniin kääräisty lohi

Arvio: 0/5
Lohi ja tuore salvia kääräistään pekoniin ja paistetaan pannulla rapeaksi.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

600 g Apetit Lohifileetä
6 tuoretta salvian lehteä
2 pekoniviipaletta
Tarjoiluun:
2 sitruunaviipaletta
2 ps (à 200 g) Apetit Parsakaalia
kourallinenpersiljalla
1sitruunalla
2 dl kypsää cous cousia
1 ps Apetit kasvispyöryköitä

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Leikkaa lohifileestä kaksi annospalaa. Pane salvian lehdet kalapalojen päälle. Kääräise pekoniviipaleet lohipalojen ympärille niin että salvian lehdet peittyvät. Paista miedolla lämmöllä, noin 5 minuuttia per puoli, kauniin ruskeiksi ja kypsiksi. Tarjoa sitruunaviipaleiden ja höyrytetyn parsakaalin ja cous cousin kanssa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000