Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Pekoni-kermaperunat

Pekoni-kermaperunat

Arvio: 4/5
Pekoni-kermaperunat ovat entistäkin herkullisemmat pekonin kera.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
3 annosta
Vähälaktoosinen
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (750 g)Apetit Uunivalmis Kotimainen Laktoositon Kermaperuna
1 pktpekonia paloiteltuna
2 rkllehtipersiljaa
1 tlmustapippuria

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kaada jäiset kermaperunat kulhoon ja kypsennä niitä mikrossa täydellä teholla n. 15 min. Odottele 10 minuuttia ja ruskista sitten pekoni valurautapannulla, jossa ei ole muoviosia ja joka siten soveltuu uuniin.

Siirrä perunat kuumalle pannulle. Sekoita ja nosta uuniin. Jatka kypsentämistä uunissa 225 °C:ssa n. 30 min. Viimeistele persiljalla ja mustapippurilla.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000