Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Pekingiläinen lihapata

Pekingiläinen lihapata

Arvio: 4/5
Kiinalaistyyppinen pata naudanlihasta, juureksista ja tietysti aromikkaista mausteista.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

500 g naudanlihasuikaleita
3 rkl Neito Rypsiöljyä™
1 ps (à 500 g) Apetit Kotimainen Juureskuutioita
½ ps (à 200 g) Apetit Kotimainen Sipulikuutioita
2 valkosipulinkynsiä
3 tl currya
3 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
400 g tomaattimurskaa
1 dl vettä
1 dl lihalientä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
 
Tarjoiluun
4 annostajasmiiniriisiä
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Ruskista liha rypsiöljyssä. Hienonna valkosipulin kynnet. Lisää sipulit ja juureskuutiot curryn kanssa kattilaan ja paista niitä muutama minuutti. Lisää pataan muut aineet ja anna hautua kunnes juureskuutiot ovat pehmeitä ja liha kypsää. Tarjoa keitetyn jasmiiniriisin kanssa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000