Resepti

Pekingiläinen lihapata

Arvio: 3.5 / 5

Kiinalaistyyppinen pata naudanlihasta, juureksista ja tietysti aromikkaista mausteista.

Valmistusaika:

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton
Pekingiläinen lihapata

Ainekset

500gnaudanlihasuikaleita
3rklNeito Rypsiöljyä™
1pssApetit Kotimainen Juureskuutioita
0,5pssApetit Kotimainen Sipulikuutioita
2kplvalkosipulinkynsiä
3tlcurrya
3tltuoretta inkivääriä raastettuna
400gtomaattimurskaa
1dlvettä
1dllihalientä
1tlsuolaa
1tlmustapippuria
Tarjoiluun
4annosta jasmiiniriisiä

Valmistusohjeet

1. Ruskista liha rypsiöljyssä. Hienonna valkosipulin kynnet. Lisää sipulit ja juureskuutiot curryn kanssa kattilaan ja paista niitä muutama minuutti. Lisää pataan muut aineet ja anna hautua kunnes juureskuutiot ovat pehmeitä ja liha kypsää. Tarjoa keitetyn jasmiiniriisin kanssa.