Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Pastavuoka

Pastavuoka

Arvio: 3/5
Herkullinen sekä terveellinen pastavuoka koko perheelle.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta
Vähälaktoosinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 rklNEITO™ -rypsiöljyä
1 rs (à 450 g)Kariniemen Kananpojan fileesuikale
2 ps (à 200 g)Apetit Parsakaali
4 annostakeitettyä pastaa
1 prk (2,5 dl)maustettua ruokakermaa
 
Tarjoiluun:
2 rklsilputtua persiljaa
2 rklparmesaanijuustoa raasteena

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Lorauta pannulle tilkka kasviöljyä ja paista pilkotut fileesuikaleet siinä kypsiksi.

Höyrytä parsakaalit lähes kypsiksi ja sekoita ne, broileri sekä pasta keskenään uunivuoassa.

Paista 200-asteisessa uunissa n. 20 min. Ripottele päälle persiljaa ja tarjoa parmesanin kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000