Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Parsakaalipesto-savulohipizza

Parsakaalipesto-savulohipizza

Arvio: 0/5
Haluatko herkutella pizzalla mutta silti saada hyviä ravintoaineita?
Valmistusaika: alle ½ tuntia
3 pizzaa

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 pkt (510 g) Apetit Pizzapohjaa
Parsakaalipesto:
1 ps (200 g) Apetit Parsakaalia
1 dlApetit Kotimainen Sipulikuutioita
2 rklpinjan- tai auringonkukansiemeniä
2 valkosipulinkynttä
1/2 tl suolaa
1 tlmustapippuria
1 dlparmesanjuustoa raastettuna
1/2 dl Neito Rypsiöljyä™
vettä
Päälle:
3 dl juustoraastetta
1 kplmozzarellajuustoa siivuina
3 rasiaa (á 200 g) Apetit Perinteinen Savukirjolohifileepalaa paloiteltuna
 
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Pane pizzapohjat uunipelleille sulamaan.

Soseuta parsakaalipeston ainekset tehosekoittmiessa. Käytä vettä tarvittava määrä, jotta saat seoksen jauhettua.

Jaa parsakaalipesto pizzapohjille. Jätä pohjaa reunoilta näkymään reilu senttimetri. Jaa juustoraaste, mozzarellasiivut ja kirjolohipalat pizzoille.

Kypsennä 250-asteisen uunin keskitasolla 6-8 minuuttia kunnes juusto on sulanut.

Huomaa, että paistoaika saattaa vaihdella eri uuneissa.

Sipaise kypsän pizzan reunat kasviöljyllä. Ripottele mausteeksi mustapippuria.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000