Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Parsakaaliburgerit

Parsakaaliburgerit

Arvio: 4/5
Maistuisiko vege-burger? Raikas kastike sekoitellaan tahinista ja sitruunasta.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta
Laktoositon
Maidoton
Vegaani

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 ps (á 200 g)Apetit Parsakaalia
1 dlApetit Kotimainen Sipulikuutioita
2 vihreää chiliä
2 prk (à 400/265 g) kikherneitä
2 siivua leipää
ruukku minttua
ruukku persiljaa
1 tl suolaa
2 tlrouhittua mustapippuria
1 tl tahinia
 
Kastike
½ dl tahinia
½ dl vettä
½ sitruunan mehu
2 valkosipulin kynttä
1 tlsuolaa
 
Tarjoiluun
4hampurilaissämpylää
1 tomaatti
½ punasipuli suikaloituna
salaattia
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuori ja pilko sipuli, pilko chilit, valuta kikherneet ja riivi yrttien lehdet. Laita kaikki aineet sekä mausteet leikkuuterällä varustettuun monitoimikoneen kulhoon. Pyöräytä karkeaksi, hyvin muotoiltavaksi massaksi.

Taputtele massa paksuiksi pihveiksi ja paista pihvit öljyssä kauniin ruskeiksi.

Valmista kastike ja kokoa burgerit.

Vinkki! Voit käyttää burgereissa myös Apetit Kukkakaalia.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000