Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Parsakaali-uuniperunat

Parsakaali-uuniperunat

Arvio: 3/5
Koosta riippuen, lämpimät uuniperunat sopivat joko kevyeksi alkupalaksi tai täyttäväksi pääruuaksi.
Valmistusaika: Yli 1 tunti
4 annosta
Karppaajalle
Gluteeniton
Laktovegetaarinen
Lakto-ovovegetaarinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

4 isoarosamundaa
foliota
3 rklNEITO™ -rypsiöljyä
1 ps (200 g)Apetit Kotimainen Sipulikuutio
1 ps (200 g)Apetit Parsakaali
1 tlsuolaa
1 tlpippuria
100 gcheddarjuustoraastetta
100 gemmentaljuustoraastetta
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kääri perunat folioon ja kypsennä niitä 200-asteisessa uunissa reilu tunti.

Halkaise kypsät perunat ja koverra sisusta kulhoon.

Lorauta paistinpannulle tilkka kasviöljyä ja kuullota siinä sipulikuutiot. Kuumenna tilkka vettä kattilassa ja höyrytä parsakaali kypsäksi. Lisää sipulikuutiot ja parsakaali perunan joukkoon kulhoon. Mausta. Lisää täyteseokseen osa juustoraasteesta ja lusikoi seos perunanpuolikkaisiin.

Ripottele perunoille juustoraaste ja gratinoi 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000