Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Parsakaali-parmesaani pasta

Parsakaali-parmesaani pasta

Arvio: 0/5
Kasvisten määrää saat lisättyä helposti lisäämällä niitä väripläjäykseksi kypsän pastan joukkoon.
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
4 annosta
Laktovegetaarinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 ps (à 200 g)Apetit Parsakaali
4 annostakypsää pastaa
 
Tarjoiluun:
100 gparmesaania raastettuna

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Höyrytä parsakaali kattilassa kypsäksi ja lisää se kypsän pastan joukkoon.

Sekoita sekaan reilusti parmesaaniraastetta säästäen sitä hieman tarjoiluun.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000