Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Parsakaali-papusoppa

Parsakaali-papusoppa

Arvio: 4/5
Parsakaalista ja pavuista syntyy erittäin ravitseva keitto!
Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Gluteeniton
Laktovegetaarinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1/4 ps (à 200 g) Apetit Kotimaista Sipulia kuutioituna
1 rkl Neito Rypsiöljyä™
1 ps (200 g) Apetit Parsakaalia
1 ps (200 g) Apetit Papuja
5 dlvettä
1 rklkasvisfondia
200 g Koskenlaskija-sulatejuustoa
1 tlsuolaa

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuullota sipuli kasviöljyssä kattilan pohjalla muutama minuutti. Lisää loput ainekset. Keitä ilman kantta noin 5 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsyneet.

Soseuta keitto ja kiehauta se. Mausta suolalla. Lisää vettä tarvittaessa ja tarjoa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000