Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Parsakaali-juustoleivät

Parsakaali-juustoleivät

Arvio: 0/5
Parsakaali-juustoleivät ovat runsaita niin värin kuin päällisten suhteen.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
2 annosta
Vähälaktoosinen
Laktovegetaarinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

2 rklNeito Rypsiöljyä™
1 valkosipulin kynsi
2 viipaletta vaaleaa leipää
1/2 ps (à 200 g)Apetit Parsakaalia
1 dlMaasdamer-juustoa raastettuna tai viipaleena

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sulata parsakaali mikroaaltouunissa ja silppua se.

Kuumenna tilkka rypsiöljyä paistinpannulla. Paista leipäviipaleet kullankeltaisiksi. Hiero leipiin valkosipulia.

Jaa päälle parsakaali ja juusto. Lämmitä mikroaaltouunissa tai uunissa 200-asteessa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.

Vinkki! Myös Roquefort-sinihomejuusto sopii näihin leipiin, joskin sen sulatuksen tulee tapahtua maltilla.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000