Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Parsakaali-fetapiirakka

Parsakaali-fetapiirakka

Arvio: 4/5
Vastustamaton herkullinen piirakka niin arkiseen suolaisen nälkään kuin juhlatarjoiluihinkin.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
8 annosta
Lakto-ovovegetaarinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

Pohja:
 
75 g juustoraastetta
1 ¼ dl ruisjauhoja
2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
¼ tl suolaa
200 g kermaviiliä
1 rkl Neito Rypsiöljyä™
 
 
Täyte
2 ps (à 200 g) Apetit Parsakaalia
200 g fetajuustokuutioita
3 rklaurajuustoa muruina
2 kananmunaa
2 dl kasvirasvavalmistetta tai kermaa
2 kynttä valkosipulia murskattuna
1/2 dlpersiljaa silputtuna
1/4 tlmustapippuria
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita taikina listan aineksista. Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Levitä jäiset parsakaalit ja juustot pohjan päälle. Sekoita kasvirasvavalmiste tai kerma ja kananmunat, lisää loput ainekset ja kaada seos vuokaan. Paista 200 °C:ssa n. 40 minuuttia.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000