Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Parsaa kylmäsavulohella ja valkohomejuustolla

Parsaa kylmäsavulohella ja valkohomejuustolla

Arvio: 0/5
Keitetty parsa kannattaa herkutella kylmäsavulohen ja valkohomejuuston kera.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 pkt vihreää parsaa
150 g Apetit Perinteinen Kylmäsavulohta
50 gvalkohomejuustoa paloina
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Keitä parsa seuraavasti: taita parsojen tyvestä puumainen osa pois ja kuori parsat halutessasi perunankuorimaveitsellä. Kuumenna kapeassa, korkeassa kattilassa vettä sen verran, että parsojen nuput jäävät vedenpinnan yläpuolelle. Mausta kiehuva vesi suolalla ja keitä noin kolme minuuttia. Kaada vesi pois. Sipaise parsoille rypsiöljyä ja pariloi parsat kauniin raidalliseksi.

Kuumenna parilalla kylmäsavulohi ja leikkaa pienemmiksi paloiksi. Lisää annokseen valkohomejuusto. Tarjoa hyvän leivän ja raikkaan juoman kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000