Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Parmesan-lohirullat

Parmesan-lohirullat

Arvio: 0/5
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Karppaajalle
Vähälaktoosinen
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

Apetit Lohifilee, d-leikattu (*
1 tlsuolaa
2 rkltillisilppua
1 dlparmesanjuustoa raastettuna
1 tlmustapippuria
Tarjoiluun:
1/2 dlquinoaa
2 dlkasvislientä
1 ps (300 g)Apetit Kruunusekoitusta
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Poista lohifileestä nahka. Viillä nahaton lohifilee halki lähes loppuun asti siten, että saat kalafileen pinta-alasta mahdollisimman suuren. Levitä kalalevylle suolaa, tillisilppua ja parmesania. Rouhi päälle mustapippuria, kääri rullalle ja leikkaa annospaloiksi. Paista 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia tai pannulla kasviöljyssä kypsiksi.

Tarjoa lisukkeena höyrytettyjä kasviksia. Niihin saat kivan, uuden ilmeen lisäämällä pakkauksen ohjeen mukaisesti keitettyä quinoaa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000