Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Pariloitua balsamicolohta

Pariloitua balsamicolohta

Arvio: 0/5
Uunilohi sopii erinomaisesti niin arkeen kuin juhlaankin. Sopivan hapokkaalla kastikkeella maku sen kun paranee.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
6 annosta
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

Balsamicosiirappi:
1 1/2 dl valkoista balsamiviinietikkaa
1 1/4 dl sokeria
 
Lohi:
800 g Apetit kirjolohi- tai lohifileetä (*
1 rkl Neito Rypsiöljyä™
1 tl suolaa
1/2 tl rouhittua pippuria
 
Tarjoiluun:
1 limesitruuna
 
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Aloita balsamicosiirapin valmistuksesta, sen voit tehdä edellisenä päivänä. Mittaa aineet kattilaan ja keitä nestettä haihduttaen siirapiksi. Jäähdytä ja tarjoa lohen kastikkeena. Balsamicosiirappi sopii hyvin myös kasvisten tai salaatin kastikkeeksi sellaisenaan tai yhdessä oliiviöljyn kanssa.

Leikkaa lohifileeseen nahkaan asti olevat viillot. Valuta hiukan kasviöljyä päälle ja ripottele mausteet pinnalle. Paahda 225 asteisessa uunissa noin 15–20 minuuttia. Kypsymisaika vaihtelee kalafileen paksuuden mukaan.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000