Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Pariloitu kirjolohi ja maissi-graavilohilisuke

Pariloitu kirjolohi ja maissi-graavilohilisuke

Arvio: 0/5
Maukasta ja helppoa ruokaa kalasta ja kasviksista.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
6 annosta
Laktoositon
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 Apetit Kirjolohifilee (*
suolaa
mustapippuria
 
Maissi-graavilohilisuke:
1 pkt (150 g) Apetit Perinteinen Graavilohta
1 ps (200 g) Apetit Kotimainen Sipulikuutioita
1 ps (200 g) Apetit Maissia
1 rkl sitruunan mehua
10 salvianlehteä
 
Salaatti:
2 ps (à 300 g) Apetit Vihannes-riisisekoitusta
3 rklviinietikkaa
1 tl suolaa
1 tl rouhittua viherpippuria
1 tl rakuunaa
1 dl paahdettuja saksanpähkinöitä
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Grillaa kala kypsäksi keskilämmöllä grillissä siten, että paistat ensin kalan pintaan kauniit raidat, käännät kalan ja kypsennät loppuun nahkapuoli alaspäin. Mausta kala.

Tee maissi-graavilohilisuke puolivalmiiksi ja salaatti valmiiksi ennen kuin aloitat kalan grillaamisen.

Maissi-graavilohilisuke:

Silppua graavilohi. Kuumenna parila tai laakea pannu. Paista siinä sipulikuutiot kypsiksi. Lisää maissi ja jatka kuumennusta muutama minuutti. Tässä on ohjeen puoliväli, jatka tästä kun kala on kypsää. Lisää graavilohisilppu, kuumenna hetki ja lisää sitruunamehu ja salvia. Tarjoa kirjolohen kanssa.

Salaatti:

Anna riisi-vihannessekoituksen sulaa huoneenlämmössä tai sulata se pakkauksen ohjeen mukaan mikroaaltouunissa. Sekoita viinietikka, mausteet ja rouhitut pähkinät joukkoon. Jäähdytä. Tarjoa lohen kanssa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000