Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Paprikainen kasvissosekeitto

Paprikainen kasvissosekeitto

Arvio: 1/5
Etikkaan säilötty paprika antaa juhlavan maun kasvissosekeittoon.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Vähälaktoosinen
Gluteeniton
Laktovegetaarinen
Sisältää pähkinää

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 rkl Apetit-rypsiöljyä
1 dlApetit Kotimainen Sipulikuutiota
2 kplpaahdettua, etikkaliemeen säilöttyä paprikaa
1/2 ps (750 g)Apetit Kotimainen Peruna & Keittokasviksia
7 dl vettä
1/3 pkt Koskenlaskija viherpippurisulatejuustoa
3/4 tl suolaa
1 tlmustapippuria
Tarjoiluun:
1/2 dlkasvirasvakermaa
1/2 dlpistaasipähkinöitä ilman kuoria
3 rklsileälehtistä persiljaa
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna kasviöljy reilun kattilan pohjalla. Kuullota sipulikuutiot läpikuultaviksi kasviöljyssä keskilämmöllä.

Lisää pakastekasvikset kattilaan. Paahda muutama minuutti, lisää vesi ja paprikat ilman lientä. Keitä kannen alla hiljalleen 15 minuuttia. Soseuta keitto, lisää sulatejuusto ja mausteet. Keitä hiljalleen kymmenisen minuuttia.

Rouhi pistaasipähkinät morttelissa. Silppua joukkoon persilja. Lisää kasviöljyä tilkka. Taiteile keiton pinnalle valkoiset pyörteet valuttamalla keitolle notkea kasvirasvakermaa tai ranskankermaa. Lusikoi tahnaa keittoannoksille.

Vinkki! Keitto sopii alkupalaksi kuumana reilumpana annoksena ja kesäkuumalla kylmänä shottilasista tarjottuna.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000