Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Papa Rafkin Fantasia persikka-pekonipizza

Papa Rafkin Fantasia persikka-pekonipizza

Arvio: 3/5
Nyt helposti omasta pakkasesta Papa Rafkinin -pizzaa, jossa on ohut pohja, maukas tomaattikastike, täytettä laidasta laitaan ja maukas edam-emmental juusto. Lisää lempitäytteesi!
Valmistusaika: alle ½ tuntia
1 annos

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 kpl (380 g) Papa Rafkin fantasia-pizza
 
Täytteeksi:
1persikka ohuina siivuina
3 suikalettapekonia rapeaksi paistettuna
1 dledamjuustoraaste
 
Paiston jälkeen:
1 rklrakuunaa
5kirsikkatomaattia halkaistuna
 
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Varaa pizzaan lisättävät ylimääräiset täytteet esille ja esikäsittele ne.

Poista pizza muovikääreestä ja nosta se uunipannulle leivinpaperille. Jaa pizzalle täytteet. Paista 250°C:ssa uunin keskitasolla 7-10 min kunnes juusto on kunnolla sulanut.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000