Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Paistettua turskaa punaviinipekonilla

Paistettua turskaa punaviinipekonilla

Arvio: 0/5
Pekoni ja punaviini sopii loistavasti vaalean kalan höysteeksi.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

800 g turskaa, koljaa tai seitiä fileenä (*
1 tlsuolaa
200 g pekonia kuutioituna
8 shalottisipulia kuutioituna tai
1 dl Apetit Kotimaisia sipulikuutioita
10 herkkusientä
½ dl aurinkokuivattuja tomaatteja
2 tltuoretta timjamia
2 dl liha- tai vasikkalientä
1 dl punaviiniä
 
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Mausta kalafileet suolalla ja nosta mielellään tunniksi jääkaappiin.

Tee pekoni-punaviinikastike. Paista pekoni paistinpannulla rapeaksi. Nosta kuutiot lautaselle talouspaperin päälle valumaan.

Ruskista sipulikuutiot pekonin rasvassa. Lisää pannulle sienet ja paista muutama minuutti. Pilko tomaatit pannulle ja anna kuumentua. Mausta timjamilla. Lisää joukkoon pekoni sekä lihaliemi ja punaviini. Kiehauta juuri ennen tarjoilua.

Taputtele kalafileen pinta kuivaksi talouspaperilla ja paista fileet kypsiksi paistinpannulla rasvassa. Tarjoa perunamuusin ja pekoni-punaviinikastikkeen kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000