Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Paistettua turskaa ja kukkakaalia

Paistettua turskaa ja kukkakaalia

Arvio: 4/5
Vaalea turska ja kukkakaaliconfetti on nopea tehdä vaikka arki-illan ateriaksi.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Laktoositon
Vähälaktoosinen
Maidoton
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (250 g) Apetit Kukkakaalia
3 rklNeito Rypsiöljyä™
1000 g turskaa
2 tljauhettua korianteria
2 tlsuolaa
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Leikkaa kukkakaalipussi auki, lorauta joukkoon tilka rypsiöljyä ja hiero kasviöljy kukkakaaleihin. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja jaa seos sille. Grillaa uunin yläosassa, kunnes kukkakaali on kypsää ja saanut hiukan väriä.

Ripottele kukkakaalin päälle suolaa.

Paista kala pannulla rypsiöljyssä. Mausta suolalla ja jauhetulla korianterilla. Tarjoa kukkakaaliconfet paistetun kalan kera.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000