Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Paistettua kirjolohta ja gratinoituja vihanneksia

Paistettua kirjolohta ja gratinoituja vihanneksia

Arvio: 5/5
Vaivaton vierastarjottava syntyy kalasta ja kasviksista.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

700 g Apetit kirjolohifileetä
2 rkl sitruunamehua
1 tl kuivattua tilliä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
 
Gratinoidut vihannekset:
2 ps (600 g) Apetit Kruunusekoitusta
2,5 dl ruokakermaa
2 dl vahvaa juustoraastetta tai sinihomejuustomurua
1 tl kuivattua basilikaa
1 tlsuolaa
1 tlmustapippuria
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Mausta kirjolohifilee sitruunamehulla, tillillä sekä suolalla ja mustapippurilla. Anna maustua hetki. Nosta kala kevyesti voideltuun tai leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja kypsennä 225-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia. Sekoita ruokakerman joukkoon juusto sekä mausteet. Kaada jäiset kasvikset uunivuokaan ja levitä päälle juustoseos. Gratinoi 225-asteisessa uunissa 20-30 minuuttia. Tarjoile kirjolohen lisukkeena kasvisgratiinia ja vihreää salaattia.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000