Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Paahdetut juurekset

Paahdetut juurekset

Arvio: 4/5
Ranskanperunan tavoin valmistettavat kotimaiset uunijuurekset maistuvat pääruuan lisukkeena sekä sellaisenaan naposteluruokana.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Laktoositon
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (750 g) Apetit Peruna & Uunijuureksia
3 rkl Neito™ Rypsiöljyä
2 tl suolaa
1 tl minttua kuivattuna
1 tl rosmariinia kuivattuna
1 dl tuoretta ruohosipulia silputtuna
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita isossa kulhossa keskenään juurekset, kasviöljy sekä mausteet ruohosipulia lukuun ottamatta. Vuoraa uunipannu leivinpaperilla ja kaada seos sille. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, seosta kypsennyksen aikana pari kertaa sekoitellen. Sekoita joukkoon ruohosipulia. Tarjoa uunikalan tai broilerin kanssa.

Vinkki! Voit myös käyttää Apetit Isot Uunijuurekset -sekoitusta.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000