Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Paahdettu bulgursalaatti

Paahdettu bulgursalaatti

Arvio: 0/5
Paahdetut juurekset saavat kaveriksi sitruunan raikasta bulguria.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Laktoositon
Maidoton
Vegaani

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (500 g) Apetit Kotimainen Juureskuutio tai
1 rs (200 g)Apetit Tuorekset Myskikurpitsakuutiot
2 ½ dl bulguria
1 valkosipulinkynsi siivuina
1 tlsuolaa
1 tlmustapippuria
1 tlkardemummaa
1 tlneilikkaa
1 tllehtipersiljaa
1 sitruunan mehu
2 rkl NEITO™ Sitruuna mausteöljyä
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Jaa kasvikset leivinpaperille uunipellille ja paahda kasvikset kypsäksi 225-asteisessa uunissa 25 minuutissa.

Kypsennä bulgur pakkauksen ohjeen mukaisesti ja valuta se. Sekoita keskenään paahdetut kasvikset ja kypsä, valutettu bulgur. Mausta ja höystä seos lopuilla aineksilla, sekoita ja tarjoile heti.

Vinkki! Bulgurin sijaan voit käyttää tähän reseptiin kotimaista ohrasuurimota kypsennettynä.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000