Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Onpa helppo kalavuoka!

Onpa helppo kalavuoka!

Arvio: 3/5
Eipä kirjolohi muuta kaipaa kuin tuoretta yrttiä ja kermaisia perunoita. Helppoa kuin mikä!
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 ps (750 g) Apetit Kermaperunoita
1 rs (300 g) Kirjolohisuikaleet
1 ruukku ruohosipulia silputtuna
 
Koristeluun:
2 rkltilliä
 
Päälle:
1 dl juustoraastetta
 
Tarjoiluun:
200gsuolakurkkuja
200gpunajuurta

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kaada puolet jäisistä perunoista laakeaan uunivuokaan. Levitä ruohosipulisilppu ja kalasuikaleet päälle. Kaada loput perunat vuokaan. Paista uunissa 40–50 minuuttia. Voit lisätä paiston loppuvaiheessa ruuan pintaan juustoraastetta.

Anna ruoan vetäytyä ennen tarjoilua 10–15 minuuttia. Tarjoa suolakurkkujen ja punajuurien kanssa.

Vinkki: Reseptissä voit käyttää makusi mukaan myös Apetit Bataatti-, Sinihomejuusto-, Valkosipulikerma- tai Juustokermaperunoita!

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000