Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Nyhtöpizza eli pull apart pizza bread

Nyhtöpizza eli pull apart pizza bread

Arvio: 5/5
Kun pizza tarjotaan nyhtöpizzana, on keskustelua luvassa takuuvarmasti. Onnistuu myös grillissä ja kiukaalla!
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 pkt (4X90 g)Apetit Nelikko Pizzapohjia
1 tetravalkosipulista tomaattipyrettä
1 ps (200 g)pizzajuustoraastetta tai
Maasdamer edam -juustoa viipaleina
1/2 pkt (à 130 g)pepperonia tai salamia
pizzamaustetta
mustapippuria
 
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sulata pizzapohjat. Levitä pohjille tomaattivalmiste, juustoraaste, makkaravalmiste ja mausteet. Leikkaa kukin pohja neljään neliöön. Vuoraa leipävuoka voipaperilla ja käännä vuoka pystyyn. Lado pizzaneliöt leipävuokaan. Kuumenna 200-asteisessa uunissa foliolla suojattuna noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.

Vinkki! Nyhtöpizza onnistuu folioon käärittynä myös grillissä tai vaikkapa saunankiukaalla.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000