Resepti
Nyhtöpizza eli pull apart pizza bread
Arvio: 4.6 / 5
Kun pizza tarjotaan nyhtöpizzana, on keskustelua luvassa takuuvarmasti. Onnistuu myös grillissä ja kiukaalla!
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | pkt | Apetit Nelikko Pizzapohjia |
tomaattipyrettä | ||
200 | g | pizzajuustoraastetta |
100 | g | salamia |
pizzamaustetta |
Valmistusohjeet
1. Sulata pizzapohjat. Levitä pohjille tomaattipyre, juustoraaste, salami ja mausteet. Leikkaa kukin pohja neljään neliöön. Vuoraa leipävuoka voipaperilla ja käännä vuoka pystyyn. Lado pizzaneliöt leipävuokaan. Kuumenna uunissa 200 °C foliolla suojattuna noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
2. Vinkki! Nyhtöpizza onnistuu folioon käärittynä myös grillissä tai vaikkapa saunankiukaalla.