Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Nieriäpihvit ja Caesar-salaatti

Nieriäpihvit ja Caesar-salaatti

Arvio: 5/5
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

n. 600 g nieriää kokonaisena tai fileenä (*
2 rkl Apetit-rypsiöljyä
1 tlsuolaa
1 tlmustapippuria
 
Salaattiin:
2 ruukkua roomansalaattia
2 dl vaaleita leipäkuutioita
1 rklApetit-rypsiöljyä
50 gparmesanjuustoa lastuina
 
Kastike:
4 anjovisfileetä
3 rkl sitruunamehua
1 1/2 rkl Dijon-sinappia
2 tl worcestershirekastiketta
2 valkosipulinkynttä
1 dl oliiviöljyä
(*Tuote myydään palvelutiskiltä)
Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Huuhtele salaatinlehdet ja revi ne tarjoilukulhoon. Paahda leipäkuutiot paistinpannulla kasviöljyssä rapeiksi. Soseuta anjovisfileet kulhon pohjalla haarukalla. Lisää muut kastikkeen ainekset ja sekoita. Nostele salaattikastike salaatinlehtien joukkoon, annostele lautasille ja jaa päälle leipäkrutongit sekä parmesanjuustolastut.

Leikkaa nieriästä poikittain noin 2 cm paksuisia viipaleita (kokonainen, perattu nieriä) tai annospaloja (filee) ja paista ne parilalla tai paistinpannulla kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta nieriäpihvit salaattiannoksiin ja tarjoa heti.

Vinkki! Helpoimmin ja ehkäpä edullisimmin pääset käyttämällä valmista Caesar-salaattisettiä, mutta lisää annoksiin hiukan reilumpia juustolastuja.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000