Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Neito-rypsiöljy dippailussa

Neito-rypsiöljy dippailussa

Arvio: 5/5
Kotimainen rypisöljy sisältää hyviä rasvahappoja. Maukasta leivän dippailussa.
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
3 annosta
Laktoositon
Maidoton
Vegaani

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

3 rklNeito-rypsiöljyä
0,5 rkltummaa Aceto Balsamico –viinietikkaa
3 hyvää leipää
 
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kaada loraus rypsiöljyä kulhoon. Tiputtele joukkoon viinietikkaa. Herkuttele kastamalla tuoretta leipää seokseen. Voit käyttää seosta myös salaatinkastikkeena.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000