Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Naudanliha-juurescurry

Naudanliha-juurescurry

Arvio: 0/5
Intialaistyylinen cyrry maustetaan maun mukaan miedoksi tai tuliseksi.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta
Vähälaktoosinen
Gluteeniton

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

500 g naudanpaistia suikaleina
2 rkl Neito Rypsiöljyä™
1 rkl punaista currytahnaa
0,5 tl chilijauhetta
1 tlsuolaa
1 tlmustapippuria
5 keskikokoista perunaa
1 ps (500 g) Apetit Kotimainen Juureskuutioita
0,5 l vettä
1 prk ruokajogurttia
hienonnettua minttua
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna pannulla tai padassa rypsiöljy ja lisää currytahna. Kuullota currytahnaa hetki ja lisää sitten pannulle naudanpaistisuikaleet. Anna lihasuikaleiden ruskistua ja lisää pannulle perunakuutiot sekä jäiset Apetit juureskuutiot. Mausta chilillä, suolalla ja mustapippurilla. Lisää pannulle vesi ja anna curryn hautua kannen alla 20 minuuttia niin että perunat ovat kypsiä. Lisää lopuksi ruokajogurtti ja kuumenna curry kiehuvaksi. Viimeistele hienonnetulla mintulla. Jos pidät tulisesta ruuasta, käytä reilummin chiliä.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000