Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Myskikurpitsamuffinit

Myskikurpitsamuffinit

Arvio: 2/5
Porkkanakakkumaiset, vegaanit muffinit PS. Olen Vegaani -tyttöjen ohjein. Katso video Katso Minnin ja Pajun YouTube-filmi.

Valmistusaika: ½ - 1 tunti
8 muffinia

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 pkt (290 g) Apetit Tuorekset Myskikurpitsakuutioita
0,75 dl fariinisokeria
0,5 dl Apetit-rypsiöljyä
1 dl tummaa siirappia
noin ½ dl vettä
 
Taikina:
1,5 dl vehnäjauhoja
0,75 dl perunajauhoja
0,5 dl mantelijauhoa
0,5 tl ruokasoodaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl piparkakkumaustetta
ripaus suolaa
 
Kuorrutus:
100 g vegaanista soijatuorejuustoa
1 dl vispautuvaa kaurakermaa
0,5 dl tomusokeria (tai vähemmän) sitruunamehua

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Paahda myskikurpitsakuutiot uunissa 250 asteessa noin 20 min. Sekoita kypsiin kurpitsoihin fariinisokeri, kasviöljy, siirappi ja vesi. Soseuta.

Laske uunin lämpö 200 asteeseen.

Sekoita kuivat aineet ja lisää seos kurpitsasoseeseen. Jaa taikina vuokiin ja paista kurpitsamuffinit noin 25 min. 200 asteessa. Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vaahdota kaurakerma sähkövatkaimella. Yhdistä loput kuorrutuksen ainekset ja vatkaa ne vielä tasaiseksi. Kuorruta vegaaniset kurpitsamuffinit pelottaviksi kummituksiksi ja koristele vegaanisilla lakupalasilla.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000