Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Myskikurpitsa-kurkumalatte

Myskikurpitsa-kurkumalatte

Arvio: 2/5
Valmista aromikas latte myskikurpitsasta talvisin maustein.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
Noin 15 kupillista
Maidoton
Gluteeniton
Vegaani

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

Myskikurpitsamaustetahna
 
1 rs (290 g)Apetit Tuorekset Myskikurpitsakuutioita
1 tl piparkakkumaustetta tai (ripaus muskottipähkinää sekä maustemitallinen neilikkaa, kardemummaa ja 2 maustemitallista kanelia)
½ tl kurkumaa
3 rkl ruokosokeria
 
Juomiin:
2 tl myskikurpitsamaustetahnaa
1 dl kahvi-kauramaitoa, kahvimaitoa tai rasvatonta maitoa
1 dl vahvaa kahvijuomaa tai espressoa
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Paahda myskikurpitsakuutioita uunissa 225-asteessa 20 minuuttia tai keitä ne kypsiksi kattilassa vähässä vedessä ja kaada vesi pois. Survo kuutiot kattilassa perunanuijalla. Lisää mausteet ja sokeri. Kuumenna ja sekoittele, kunnes sokeri sulaa.

Latten valmistaminen: Kiehauta vahvat kahvit tai käytä espressoa. Laita kattilaan 2 tl myskikurpitsamaustetahnaa sekä mieleisesi maito tai vegaani tuote. Kuumenna kiehuvaksi seosta samalla vispaten. Saat ihanan vaahdon. Mittaa kahvi lasiin ja kaada päälle myskikurpitsa-maitovaahto Viimeistele kanelilla ja nauti heti.

Vinkki! Tahnasta riittää noin 15 kupilliseen. Säilytä tahna jääkaapissa.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000