Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Muurikka-kasvikset fetalla ja chilillä

Muurikka-kasvikset fetalla ja chilillä

Arvio: 0/5
Maukas kasvislisuke syntyy bataatista ja muurikka-kasviksista.
Valmistusaika: ½ - 1 tunti
4 annosta
Laktovegetaarinen
Lakto-ovovegetaarinen

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 bataatti
½ tl savupaprikaa tai paprikajauhetta
3 rklNeito™ rypsiöljyä
1 ps (500g)Apetit Muurikka-kasvikset Pehmeän pippurista
2 mietoa chiliä
3 rklsilputtua korianteria
½ limetin mehu
100 g fetajuustoa
1 rkllehtipersiljaa
1 tlsuolaa
1 tlpippuria
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Pese bataatti juuriharjalla ja leikkaa lohkoiksi kulhoon. Sekoita lohkot savupaprikassa, suolassa, mustapippurissa ja rypsiöljyssä. Asettele bataatit ja muurikka-kasvikset leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paahda n. 20 minuuttia, kunnes lohkot ovat saaneet reippaasti väriä ja ovat kypsiä. Voit myös grillata lohkot keskikuumassa grillissä.

Hienonna tai suikaloi chili (poista siemenet). Hienonna korianteri. Asettele bataattilohkot vadille. Purista lohkojen päälle limen mehua, sirottele päälle chili ja korianteri. Viimeistele murustetulla fetalla ja lehtipersiljasilpulla.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000