Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Mustikkavanukas

Mustikkavanukas

Arvio: 4/5
Tee mustkoista vanukas illalla jääkaappiin ja syö aamulla marjojen ja hedelmien kanssa.
Valmistusaika: alle ½ tuntia
4 annosta
Karppaajalle
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton
Vegaani

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

1 dl chian siemeniä
4 dl mantelimaitoa
 
Päälle:
2rklApetit Kotimainen Mustikkaa
1 kiivi
1 rklvaahterasiirappia
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Sekoita chian siemenet ja mantelimaito. Annostele seos tarjoiluastioihin ja anna turvota kylmässä vähintään 20 minuuttia.

Annostele päälle mustikkaa ja kuoritusta kiiwistä leikattuja kuutioita tai lohkoja. Makeuta valuttamalla annoksille hunajaa tai vaahterasiirappia.

Vinkki! Voit tehdä ison annoksen chia-mantelimaitoseosta purkkiin jääkaappiin ja lusikoida seosta puuroon, smoothieen ja jogurttiin. Seos säilyy kylmässä viisi päivää. Jos kuulut riskiryhmään, keitä chia-mantelimaitoa kolme minuuttia ja jäähdytä. Keittäminen ei heikennä lopputulosta millään lailla.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000