Kuluttajapalvelu
Suosituimmat reseptit
Mustikka-suklaahillo

Mustikka-suklaahillo

Arvio: 5/5
Mustikka-suklaahillo on parasta sunnuntaiaamussa.
Valmistusaika: alle 15 minuuttia
6 annosta
Laktoositon
Maidoton
Gluteeniton
Vegaani

Klikkaa miltä resepti vaikuttaa!

Ainekset

200 g Apetit Kotimainen Mustikkaa sulatettuna
3 dl sokeria
1 limetin mehu
100 g tummaa suklaata, kaakaopitoisuus vähintään 70 %
 

Reseptin Apetit-tuotteet näytä
Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!

Valmistusohjeet

Kuumenna mustikka-sokeriseos kattilassa ja keitä seosta hiljalleen ilman kantta 10 minuuttia.

Nosta kattila liedeltä. Paloittele joukkoon suklaa. Sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Lisää limettimehu.

Purkita seos puhtaaseen purkkiin. Käytä keksillä, leivällä, pannukakulla, jäätelön kanssa tai kakuntäytteenä. Tai sellaisenaan lusikallisittain.

Teitkö tämän reseptin? Voit jakaa kuvan siitä alla olevassa kentässä ja voittaa Tiketti-lahjakortin, arvo 50 €. Arvonta toistaiseksi kerran kuukaudessa mihin tahansa Apetit-reseptiin kuvan lisänneiden kesken. Voitosta ilmoitamme Facebook-yksityisviestillä.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Kuluttajapalvelu | Avoinna arkisin 9-11 | puh. 0800 0 4000